کتاب‌ها و پژوهش‌هایادداشت‌ها و مقالات شخصی

دو رخداد و دو نکته

 

  • بگو مگوی روسای قوای مجریه و قضاییه چندان خوب و بجا نبود . طرح ان از جانب اقای روحانی مناسب نبود و پاسخ شدید اللحن و مستدل اقا صادق لاریجانی هم بر عمق آن افزود. افکار عمومی در ۲ سال اخیر برخلاف ۸ سال گذشته ، شاهد مناسبات معقول و متین سران قوا بوده و انتظار دارد این فضا ادامه یابد و امیداست این بگو مگوها در فضای عمومی ادامه نیابد و در خلوت حل و فصل شود. مانور رسانه های بیگانه در خصوص این بگو و مگو نشان می دهد که این سوژه ها در راستای منافع ملی نیست .
  • ماجرای خطای برنامه کودک شبکه دو نشان می دهد متاسفانه در جامعه پتاسنیل ها ی زیادی با ریشه های تاریخی و دلایل توسعه نیافتگی برای اعتراض وجود دارد که به دنبال بهانه می گردد . هرچند باید بهانه ها را از بین برد اما باید بطور عمیق تر به زیر پوست جامعه نگریست و دردهای فروخفته را شنید و  دید. اذری هاو ترک زبان های  عزیز حق دارند ناراحت باشند اما  باید مراقبت باشند دچار سطحی نگری نشوند و همه کاسه و کوزه ها را بر سر یک برنامه بچگانه نشکنند. این رویدادها باید تلنگری باشد که بیشتر به وضعیت اجتماعی و فرهنگی خود بیندیشیم . من باور دارم مساله قومیت ها در ایران یک مساله برساخته است و تبعیض هیچ معیار قومیتی ندارد و مساله ریشه در توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی و مرکز گرایی و حاشیه گرایی دارد . از این رو نگاه به مسائل از زاویه قومی نوعی مساله شناسی وارونه به مثابه شرق شناسی وارونه است .

دکتر امیر دبیری‌مهر

امیر دبیری مهر متولد 1356 در تهران، دانش اموخته علوم سیاسی در مقطع دکتری است و از سال 1374 تا کنون در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای به پژوهش و تدریس مشغول است. وی تا کنون پژوهش‌ها، مقالات، سخنرانی‌ها و گفتگوهای مطبوعاتی و رادیویی - تلویزیونی متعددی انجام داده است که دسترسی به برخی از آنها از طریق درگاه اینترنتی اندیشکده خرد میسر شده است. ریاست انجمن اندیشه و قلم از جمله مسئولیت‌هایی است که این عضو پیوسته انجمن علوم سیاسی ایران هم اینک عهده‌دار آن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 15 =

دکمه بازگشت به بالا