یادداشت‌ها و مقالات شخصی

پشت پرده تخریب استادان دانشگاه چیست ؟

امیر دبیری مهر
جریان تندرو و خالص ساز و جنگ زیست و‌ خشونت طلب که سالهاست حضور استادان و پژوهشگران مستقل و باسواد و محبوب در کشور را مزاحم اجرای نقشه های شوم مبتنی بر خرافات و باندبازی  خود می داند  و از سویی نگران محدود شدن امکانات و‌پست ها و فرصتهای اقتصادی و منزلتی خود در دانشگاه و جامعه از طریق اگاهی عمومی می داند  سالهاست به شکل های گوناگون بویژه با نفوذ در برخی نهادها و رسانه ها خط تخریب و پرونده سازی را علیه این استادان بکار انداخته است .
و متاسفانه با ساده لوحی برخی مسوولان در مواردی موفق هم شده تا حقوق عمومی را پایمال کند .
آنچه که این روزها با بهتان های بی اساس علیه محمود سریع القلم  استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در یک رسانه مطرح شده فاز جدید و بسیار خطرناک همان برنامه است اما این بار نقشه ایجاد بدبینی و یاس در نخبگان و استادان نسبت به رهبری جدید و دوره جدید حاکمیت است که به نظر می رسد نیازمند برخورد شدید انضباطی و حتی قضایی با امران و عاملان این طرح است .
واقعیت این است که استادان و پژوهشگران و متفکران مستقل  و منتقد در جمهوری اسلامی هر چند ازمزایا ی خاص و رانت مانند استادان همسو با نظام برخوردار نیستند و آنطور که شایسته است قدر نمی بینند و گاه اذیت شده و‌مورد بی مهری قرار می گیرند اما مشی کلی نظام در گذشته مدارا و ‌مدیریت و به رسمیت شناختن نظرات متفاوت آنها بوده و هست   آنچه که بعنوان تخریب استادان در گذشته بوده و فاز جدید آن که از زمان جنگ آغاز شده مربوط به محفل های انحرافی مورد اشاره در این نوشته  است .
https://t.me/andishkadeye_kherad

دکتر امیر دبیری‌مهر

امیر دبیری مهر متولد 1356 در تهران، دانش اموخته علوم سیاسی در مقطع دکتری است و از سال 1374 تا کنون در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای به پژوهش و تدریس مشغول است. وی تا کنون پژوهش‌ها، مقالات، سخنرانی‌ها و گفتگوهای مطبوعاتی و رادیویی - تلویزیونی متعددی انجام داده است که دسترسی به برخی از آنها از طریق درگاه اینترنتی اندیشکده خرد میسر شده است. ریاست انجمن اندیشه و قلم از جمله مسئولیت‌هایی است که این عضو پیوسته انجمن علوم سیاسی ایران هم اینک عهده‌دار آن است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا