امیر دبیری مهر
در این شرایط خطیر اگر افراد در هر جا و جایگاهی هستند فقط ذره ای شرافت و نجابت و عدالت و مروت و میهن دوستی در وجودشان باشد حتی به اندازه یک ارزن ، سه صواب خادمانه را بر سه خطای خائنانه ترجیح می دهند.
اولا :
در پی اتفاقات اخیر و کشتار هزاران نوجوان و جوان بی گناه و معصوم ایران زمین ، شبانه روز خون گریه می کنند و بجای تحریف حقیقت و خوش رقصی برای ارباب بی مروت قدرت ، به هر طریقی که میدانند همچون سفیران کربلا پرده از واقعیت برمی دارند، نه اینکه به صد حیلت حقیقت پوشی و خون شویی کنند و جای جلاد و جانی و شهید و مظلوم را جابجا کنند.
ثانیا :
در شرایطی که کشور در آستانه جنگی مهیب است به مردم تکیه می کنند و بجای توهم بافی و ماجراجویی، جز با تدبیر و تعقل سخن نگفته و تا حد امکان مانع از جنگ می شوند و مواجهه با غولهای مست از تفرعن را شجاعت نمی دانند و یک کشور بزرگ اما اسیب پذیر را به کام آنها نمی اندازند.
و ثالثا :
تا فرصت هست از اشتباهات مهلک گذشته دست برداشته و از پیشگاه با شکوه ملت عذرخواهی کرده و راهی نو بر می گزینند و تفاله های نادان و متملق و مجیز گو را که به طمع لقمه ای متعفن از دنیا اما با دستار ریا و تظاهر ،مشوق راه های ناصواب و گمراهی بودند را به کناری می نهند و ناز و تنعم بخردان و پاکان و دلسوزان رانده شده در سالهای اخیر را می خرند که جلو ویرانی بیشتر ایران را بگیرند.
بدیهی است آنانکه که بویی از
شرافت و نجابت و عدالت و مروت و میهن دوستی نبردند اینچنین نخواهند کرد و از افتادن ایران به کنام پلنگان و شیران درنده خو ابایی ندارند بلکه در این خیانت شریک خواهند بود و روسیاهی تا ابد برای آنها خواهد ماند.
همه باید مراقبت کنیم در این چند صباح حیات نام و یادمان در زمره حامیان حق و حقیقت، مروت، شرافت ،نجابت و عدالت ثبت شود.
https://t.me/andishkadeye_kherad